Je kunt bij LifeWise terecht

voor zowel 1-op-1 coaching als voor cursussen. Bij elke cursus krijg je drie coachinggesprekken tegen gereduceerd tarief aangeboden, die je tijdens het volgen van de cursus kunnen ondersteunen. Je kiest zelf of je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, het is voor het volgen van de cursus niet verplicht.

1-op-1 coaching
Onder 1-op-1 coaching vallen lifecoaching, personal coaching en traumatherapie. Tijdens het kennismakingsgesprek bekijken we samen welke vorm van coaching het beste bij je situatie past. Dit kan in de loop van de tijd natuurlijk ook veranderen. Cliënten beginnen bijvoorbeeld vaak met traumatherapie en worden aan het einde van hun traject nog een tijdje met lifecoaching ondersteund.
De verschillende soorten coaching en therapie zijn allemaal gesprekscoaching, met eventuele ondersteuning van bv. oefeningen, geleide fantasie of wingwave-emdr. Hierover meer onder ‘werkwijze’. De nadruk ligt echter per coachingsoort ergens anders op. Via het menu kun je over elk van deze vormen meer lezen.

Cursussen
Net als bij coaching kunnen we tijdens een kennismakingsgesprek samen overleggen welke cursus het meeste geschikt zou kunnen zijn. (Dit is uiteraard niet verplicht, je kunt je ook gewoon opgeven voor de cursus van je keuze.)
Ik bied verschillende cursussen aan, variërend van de wat meer luchtige cursus ‘kwaliteitengroep’ tot de meer therapeutische cursussen ‘in gesprek met jezelf’.
Welke cursus je ook volgt, je kunt rekenen op een kleine, veilige groep, veel persoonlijke aandacht en ruimte om de bijeenkomsten zodanig vorm te geven dat het bij de behoeften en wensen van de cursisten aansluit.